divendres, 16 de novembre del 2007

Un fort Igualada visita l'Oliveras de la Riva

El Voltregà rep aquest divendres a les 22:00h l'Igualada. El conjunt de l'Anoia està fent una gran temporada i convertint-se en l'equip revel·lació. Amb la incorporació de la retornada, Marta Soler, a l'hoquei català després de ser campiona d'Europa de clubs amb el Biesca Gijón el conjunt dirigit per Xavier Claramunt és el segon classificat a Primera Nacional Catalana, rere el Voltregà i amb un només una derrota i, per tant, a 3 punts de les voltreganeses. Les igualadines competeixen per primer cop amb l'Igualada Hoquei Club després de molts anys en solitari com a Club Natació Igualada.

Raül Doblas tindrà una prova de foc a la seva pista per veure en quin nivell es troba l'equip davant un dels conjunts grans d'aquesta categoria. La consistència a la porteria on Laia Vives i Meritxell Puigdemunt només han encaixat un gol, la solvència contrastada dels fitxatges Cristina Barceló, Carla Dorca i Adeline Le Borgne sumada a la gran capacitat golejadora d'Anna Romero i l'empenta indispensable de Montse Caralt i les joves Sílvia Romero, Laia Jiménez fan un conjunt sense fisures i que s'està mostrant imperturbable.

Molt complicat ho tenen la majoria d'equips quan canvien la gran part de jugadores. El Voltregà ha perdut a 3 jugadores, que molt sovint formaven part del cinc inicial. Però això no ha sigut impediment. Sumant l'absència de la golejadora Carla Giudicci per estudis, l'equip ha demostrat que el nivell no baixa i que pot mantenir-se al capdamunt. Un equip digne d'elogi i que, com sempre, no transmet dubtes i torna a aspirar als títols haguts i per haver.

Sou les millors!