diumenge, 25 de novembre del 2007

El Voltregà es desfà còmodament del Sant Cugat (9-2)

El Voltregà va imposar-se sense excessius problemes al Sant Cugat en el partit de la 11a jornada de lliga que van disputar aquest dissabte a l’Oliveras de la Riva. Les absències de Montse Caralt i Sílvia Romero van fer que les noies de Raül Doblas patissin més desgast però això no va ser suficient.

El partit no va començar massa bé pel Voltregà que després d’uns primers instants de tempteig encaixava el primer gol. Rosa M. Tamburini disparava des de mitja pista i Amaya Gutiérrez dins l’àrea, rematava la bola al fons de la porteria de Laia Vives. Era el gol que feia esperonar les voltreganeses i només dos minuts més tard, Cristina Barceló s’internava dins l’àrea i tot i caure, col·locava la bola al fons de la xarxa. Era el gol de l’empat que demostrava símptomes de millora.

Els minuts passaven i cap dels dos conjunts estava encertat als metres finals. Al minut 7, Cristina Barceló enviava la bola al pal dret de la porteria de Vicky Rodríguez. Només 30 segons més tard, la voltreganesa repetia l’acció i la bola acabava al travesser.

El 2 a 1 no es va fer esperar i la lluita de la francesa Adeline Le Borgne va donar recompensa amb un centrada xut que la portera vallesana no va encertar a aturar. Les voltreganeses es posaven per davant i l’entrenador del Sant Cugat, Santi Roca es veia obligat a demanar el primer temps mort.

Abans del descans, de nou Cristina Barceló, la més destacada del partit, connectava un tret des de lluny que s’esmunyia sota el cos de Vicky Rodríguez. Era el 3 a 1 marcador amb el que s’arribaria al descans després d’uns primers vint minuts amb moltes ocasions.

A la segona meitat, i amb el mateix equip en pista, les voltreganeses van tornar a donar esperances al Sant Cugat. El conjunt vallesà disposava de bones ocasions al contraatac tot i la bona defensa de Carla Dorca i Cristina Barceló. La internacional Rosa M. Tamburini era qui creava més perill i després d’un primer avís, no va perdonar en un nou contraatac al minut 24 de partit. Tamburini va definir a la perfecció davant Laia Vives i marcava el 3 a 2 que tornava a posar al Sant Cugat dins el partit.

El Voltregà buscava la reacció i de nou Barceló, amb un tret a la mitja volta enviava la bola al travesser i després botava sobre la línia. L’àrbitre primer va concedir el gol però finalment va acabar cedint boling. Una cosa similar va passar a l’altre porteria quan després d’un gol aparentment legal d’Amaya Gutierrez a passada de Tamburini, l’àrbitre l’anul·lava davant les queixes de la portera Laia Vives.

Amb els minuts, el Voltregà va recuperar el seu millor joc i en una bona jugada col·lectiva. Anna Romero feia una bona passada a Adeline que feia una passada enrere dins l’àrea perquè Barceló enviés al fons de la xarxa el seu tercer gol de la tarda.

Només un minut més tard, Anna Romero agafava la bola dins la seva àrea i després de creuar tota la pista, enviava un fort xut col·locat al fons de la xarxa. Era el 5 a 2 d’un Voltregà que gràcies al joc col·lectiu havia enfonsat el Sant Cugat.

Al minut 34, una bona jugada d’Adeline i Motxa permetia a la catalana marcar el sisè gol del voltregà i el quart del seu compte particular, un moment que també va aprofitar Raül Doblas per fer entrar a la pista, la jove Laia Jiménez.

Jiménez no va tardar gaire estona en fer la primera jugada de mèrit i amb una bona assistència a l’interior del quadre, permetia a Barceló, marcar el 7-2.

El Sant Cugat es trobava totalment trencat per un Voltregà que s’havia fet amo i senyor del partit i que ara es dedicava a disfrutar dels gols fent també una forta defensa, sobretot de Carla Dorca, que no va parar ni un moment.

Al minut 37, va arribar el vuitè gol de les voltreganeses. La francesa Adeline rebia la bola i sortint de rere la porteria, empenyia la bola al fons de la xarxa aconseguint el seu segon gol de la tarda i el 13è a la lliga.

La insistència va tenir recompensa i Laia Jiménez va acabar trobant el gol després d’aixecar la bola i enviar-la a mitja altura a la portera vallesana que involuntàriament va acabar ajudant a entrar la bola a la seva porteria. Era el 9 a 2 en una tarda plàcida per les voltreganeses després dels nervis inicials.

Les de Sant Cugat encara van tenir alguna ocasió al contraatac com Amaya Gutiérrez però es van topar amb una inspirada Laia Vives que va respondre a la perfecció.

Al final, 9 gols a 2 que fan que el Voltregà segueix ferm al liderat de la competició.

A la pròxima jornada, les noies de Raül Doblas visitaran la sempre complicada pista de l’Arenys de Munt.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Cristina Barceló "Motxa" (5), Anna Romero (1) i Adeline Le Borgne (2). També Laia Jiménez (1).

Avui, una publicació, plena de novetats: a la part superior, el resum del partit, en vídeo. I sobre aquestes línies, l'accés a la galeria de fotos. Esperem els vostres comentaris sobre les novetats.