dilluns, 22 d’octubre del 2007

Un Voltregà molt superior goleja el Castellar

El Voltregà femení va superar sense excessius problemes l'Hoquei Club Castellar. El conjunt de Raül Doblas va sortir disposat a no deixar-se sorprendre. Les de Castellar, noves a la categoria, no van fer un partit massa encertat i van aconseguir arribar a la porteria voltreganesa només en contades ocasions.

Tot i això, el gol es va resistir als primers minuts de joc. Les voltreganeses arribaven però l'envergadura de la portera del Castellar dificultava tenir sort en els trets des de lluny. El conjunt voltreganès va tardar 8 minuts en foradar la porteria visitant però a partir de llavors el partit va seguir rodat. El segon gol voltreganès va tardar pocs minuts en arribar.

Abans del descans, el Voltregà va aconseguir marcar el tercer gol i d'aquesta manera deixava el partit pràcticament vist per sentència. A la represa, el conjunt blanc-i-blau va baixar el ritme i Doblas va començar a fer rotacions per provar coses noves. Tot i així, van arribar tres gols més.

Faltaven 8 minuts pel final i Laia Vives va deixar pas a Meritxell Puigdemunt que va disputar els primers minuts amb una única intervenció, aturant un tret de lluny. Durant el partit, les de Castellar només van arribar 4 vegades a porteria i el conjunt voltreganès segueix imbatut i amb cap gol encaixat.

Voltregà: Laia, Motxa (1), Carla Dorca, Montse Caralt (1), Adeline Le Borgne (1) -cinc inicial-, Anna Romero (2), Sílvia Romero (1), Laia Jiménez i Meritxell Puigdemunt.