diumenge, 7 d’octubre del 2007

El derbi es queda a casa

El Club Patí Voltregà es va endur el derbi osonenc davant el Vic per 2 gols a 0 dissabte a la tarda a l'Oliveras de la Riva.

El partit no era fàcil, amb un Voltregà canviat i encara adaptant-se a la nova estructura i amb els nervis i la pressió habituals d'un derbi que van fer que la graderia presentès un molt bon aspecte. El combinat de Raül Doblas però, no va haver de patir en excés per aconseguir superar les vigatanes, que van tenir el millor moment, a la segona meitat.

La primera meitat va començar de cara pel Voltregà que era qui més dominava i qui provava sort. Així ho va fer Adeline Le Borgne en un bon tret des d'una de les cantonades externes del quadre que va significar el primer gol de les voltreganeses.

El conjunt es sentia còmode i passava cada cop a dominar amb més ganes i més convenciment. Tot i això, el Vic tenia les seves oportunitats però una inspirada Laia Vives aturava totes les ocasions vigatanes que li arribaven. Quan només faltaven 10 minuts pel descans, els col·legiats van assenyalar penal favorable al Voltregà. La responsabilitat va recaure en Motxa que no va fallar i va convertir el segon gol voltreganès. Els últims minuts del primer temps van accentuar el domini voltreganès davant la baixada d'ànims del conjunt vigatà. Amb alguna bola al pal i accions força clares, les de Doblas van estar apunt d'ampliar encara més la diferència al marcador.

Al segon temps, el Vic va sortir disposat a escurçar distàncies amb una pressió a tota la pista sobre el Voltregà. Les noies de Doblas van perdre alguna bola en els primers instants i van patir per algunes ocasions del Vic, però poc a poc van anar-se adaptant a la pressió i van tornar a generar perill.

Al final, resultat convinçent i merescut per un Voltregà superior que tot i els canvis de jugadores, segueix tenint un nivell molt alt. Al bon nivell ja conegut de les jugadores que ja eren a l'equip, com Laia Vives, Anna Romero i Montse Caralt, s'hi ha sumat l'olfacte golejador de Cristina Barceló Motxa, el bon rendiment de cara a gol de la francesa Adeline Le Borgne i la bona tècnica de Carla Dorca.

L'equip suma actualment 9 gols a favor i 0 en contra. Un gran treball en només dos partits tant defensivament com ofensivament.

CP Voltregà: Laia Vives, Anna Romero, Motxa (1), Montse Caralt, Adeline Le Borgne (1) -cinc inicial-, i Carla Dorca.