dissabte, 13 d’abril del 2013

El Voltregà cau eliminat de la Copa de la Reina de Sant Hipòlit amb ungol d'or contra un Biesca ultra defensiu (2-3)

La cinquena Copa de la Reina del Voltregà femení haurà d'esperar. El conjunt voltreganès ha caigut eliminat per gol d'or a la pròrroga davant un Biesca Gijón que ha renunciat totalment a l'atac i s'ha tancat al darrera descaradament.

El Voltregà ha portat el pes del partit durant els 40 minuts reglamentaris i els 2 i mig que s'han disputat de la pròrroga, tot i això, la intensitat del Voltregà també anava creixent a mesura que avançava la segona meitat. Això però no ha estat suficient per endur-se la victòria davant un Biesca Gijón totalment tancat a la seva àrea que ha renunciat gairebé a atacar i èticament discutible.

Abans del descans Luchi Agudo amb una penjada-xut que rebotava avançava a Biesca Gijón al marcador. Agudo tornaria a marcar al minut 10 de la segona meitat. El 0 a 2 però va durar poc i Natasha Lee des de mitja pista feia l'1 a 2 pocs instants després.

L'empat arribaria a 2 minuts pel final de la primera part quan Natasha Lee colava la bola pel pal curt de Christina Klein.

A la pròrroga, el Biesca es trobava el premi immerescut d'un gol d'or de Luchi Agudo caient dins l'àrea.

Alcorcón i Biesca Gijón jugaran la final demà diumenge a les 12 del migdia a Sant Hipòlit de Voltregà