dimarts, 14 de febrer del 2012

Victòria amb bon joc davant l'Alcorcón (4-1) abans de la Copa de la Reina

El Voltregà femení va recuperar dissabte una de les seves millors versions per acabar la primera volta. Després de l'empat a Cerdanyola, les noies de David Bou van superar per 4 a 1 l'Alcorcón, que es jugava un lloc a la Copa de la Reina.

El conjunt voltreganès va ser millor en tot moment i va obrir el marcador al minut 9 després d'un contraatac ràpid entre Carla Giudici i Natasha Lee, que va ser qui va obrir el marcador. Tot i el primer gol, les voltreganeses no aconseguien posar distància al marcador. Abans del descans, però, Anna Romero tornava a foradar la porteria de les madrilenyes culminant en solitari un contraatac.

En l'últim minut del primer temps, Motxa Barceló s'apuntava a la llista de golejadores rematant de primeres una assistència de l'asturiana Natasha Lee quan passava rere la porteria de l'Alcorcón.

El tímid intent de reacció de l'Alcorcón, amb un gol de Carolina Escobar tot just començar el segon temps, no va servir de res. El Voltregà va tornar a dominar i a dotze minuts pel final Anna Casarramona sentenciava amb un gol de falta directa.

El Voltregà tanca la primera volta com a primer amb 12 punts d'avantatge sobre el Girona, que és segon. El proper cap de setmana a Reus les voltreganeses disputaran la Copa de la Reina.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Anna Casarramona, Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–, Motxa Barceló i Maria Ferrón.

Patin Alcorcón: Laura Hernández, Claire Currey, Sònia Rodríguez, Oara Bautista, Lucía Martínez –cinc inicial–, Carolina Escobar, Maria Del Moral i Maria Dolores Cancelas.

Àrbitre: Artur Pedrós, regular. Targeta blava a Lucía Martínez.

Gols: 1-0, Natasha Lee, min 9; 2-0, Anna Romero, min 18; 3-0, Motxa Barceló, min 20; 3-1, Carolina Escobar, min 21; 4-1, Anna Casarramona (f.d.), min 28.