dimecres, 11 de gener del 2012

Partit seriós i victòria del Voltregà contra l'Arenys (2-0) per iniciar el 2012

El Voltregà femení segueix amb la mateixa bona línia de victòries i dissabte va derrotar l’Arenys de Munt per 2 gols a 0 en un partit amb alternatives i complicat i que les manté líders en solitari. Tot i això, les noies de David Bou van començar el partit dominant, creant major perill davant una Vicky Rodríguez que va brillar sota els pals de l’Arenys. També es va haver d’esforçar de valent la portera voltreganesa Laia Vives, ja que a partir de l’equador del primer temps, les del Maresme van inquietar molt més i van assumir el domini del matx. Qui es va avançar va ser el Voltregà després que Carla Giudici rematés una bola dins l’àrea i la bola entrés plorant fins al fons de la xarxa. Un gol que servia per donar avantatge al Voltregà abans del descans.

El segon temps va començar amb les blanc-i-blaves imprimint un alt ritme de joc i no van permetre que l’Arenys s’acostés a la porteria de Vives durant els primers vuit minuts. Mentrestant, Carla Giudici havia fallat una falta directa però Motxa Barceló ho havia compensat fent el 2 a 0 davant Vicky Rodríguez. La nota dolenta va ser per a Anna Casarramona, que després de caure i topar amb la tanca es va tornar a treure l’espatlla dreta de lloc. No és el primer cop que la manlleuenca té aquest problema. Tot i això, espera estar a punt per al proper partit.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Motxa Barceló, Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–, i Anna Casarramona.

Arenys de Munt Hoquei: Vicky Rodríguez, Maria Majó, Leticia Corrales, Jana Verdura, Elena Ruiz –cinc inicial–, Espiell, Roca i Ibáñez.

Àrbitre: Lluïsa Pérez.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 17; 2-0, Motxa Barceló, min 22.