dilluns, 24 d’octubre del 2011

Anna Casarramona i Natasha Lee posen rumb a Wuppertal (Alemanya)

La manlleuenca Anna Casarramona i l'asturiana Natasha Lee del CP Voltregà viatgen aquest dilluns cap a Wuppertal (Alemanya) on aquesta setmana es disputarà l'Europeu femení. Casarramona i Lee formen part del combinat espanyol que dirigeix Alberto Mazón, el nou seleccionador estatal femení que debuta en aquesta competició en substitució de Joan Solé.

Casarramona i Lee seran les úniques representants del Voltregà en una renovació a fons de la selecció. D'una banda motivada per la necessitat de descans de diverses jugadores. No hi seran presents dos dels puntals per la selecció els últims temps: Carla Giudici i Laia Vives. Davantera i portera del Voltregà han renunciat a participar-hi per poder descansar durant l'estiu.

Així, el conjunt de Mazón només manté cinc jugadores de les últimes convocatòries. "En tenim moltes ganes. És una selecció nova i totes som molt joves amb dos puntals com la Natasha Lee i la Marta Soler que ens transmeten moltes ganes", explica Casarramona.

Casarramona explica que Mazón, "transmet moltes ganes. Ha vist molt hoquei i té molta experiència". "Té un altre punt de vista. És més filosòfic i té molt en compte psicologia de l'esportista". Sobre els favoritismes, Casarramona no en defuig i creu que "seguim sent favorites". Tot i això, destaca que Alemanya, jugant a casa té molt a favor. "Són molt corpulentes però tàcticament nosaltres som superiors". Per la manlleuenca, Portugal pot ser la sorpresa. "Són jugadores molt joves amb molts anys jugant juntes".

El combinat de Mazón debuta aquest dimarts contra França en un campionat que es juga en forma de lligueta, tots contra tots, entre les cinc seleccions participants: Espanya, França, Alemanya, Suïssa i Portugal. "Anem a donar la sorpresa a les altres seleccions. Ara no saben com juguem", explica la jugadora de Manlleu, convençuda que "l’equip pot guanyar. Ho hem estat treballant molt amb l’Alberto".
A banda de Casarramona i Lee, la selecció es completa amb l'asturiana Sara González (Biesca Gijón), i les catalanes Yolanda Font (Cerdanyola), Laura Puigdueta (Palau de Plegamans), Caterina Ortega (Vilanova), Laia Salicrú (Girona), Maria Díez i Marta Soler (Igualada) i Berta Tarrida (Reus Deportiu).

El calendari de competició serà el següent:

Dimarts - 25-11-2011
17:45 França – Espanya
19:45 Alemanya – Suïssa

Dimecres - 26-11-2011
18:00 Suïssa – Portugal
19:30 Espanya – Alemanya

Dijous - 27-11-2011
18:00 Suïssa – França
19:30 Portugal – Alemanya

Divendres - 28-11-2011
18:00 Espanya – Suïssa
19:30 Portugal – França

Dissabte - 29-11-2011
16:30 Portugal – Espanya
18:00 França – Alemanya