dissabte, 24 d’abril del 2010

Victòria contundent i amb comoditat davant el Bigues i Riells (4-0) (actualitzat)

El Voltregà femení s'ha refet del mal regust deixat la setmana passada a la pista de l'Arenys de Munt superant amb contundència al Bigues i Riells per 4 gols a 0. El conjunt de Pep Maydeu ha fet un partit molt complert i ha sortit a la pista molt concentrat, amb ganes de refer la mala imatge deixada a Arenys.

El partit ha començat amb un petit homenatge de les jugadores del primer equip a les del Voltregà femení base que van aconseguir el tercer lloc al Campionat de Catalunya. el passat 18 d'abril a Vilassar de Mar. Les jugadores els van fer el passadís i els van regalar una rosa a cada una.

La concentració del Voltregà va fer que la primera meitat fos un monòleg del club blanc-i-blau. El conjunt de Pep Maydeu ha dominat a plaer i no ha donat opcions al Bigues, que no ha pogut arribar amb comoditat en cap moment a la porteria de Laia Vives. Al minut 7, Motxa Barceló obria la llauna marcant un sublim primer gol. La gironina s'inventava una gran jugada personal des de la banda, aixecant la bola, fent tocs a l'aire i definint amb un tret duríssim al fons de la xarxa de Cristina Vegas. Un gran gol que servia per obrir el marcador.

El Voltregà exigia una bona defensa al Bigues a qui tenia totalment sotmès. Prova d'això és que el Voltregà no havia de cometre la primera falta fins al minut 13. Carla Giudici avisava amb un tret al pal i un minut més tard Anna Casarramona marcava el 2 a 0 en una jugada enrevessada. Quan l'àrbitre Pashaei ja havia senyalat un booling, s'adonava que Casarramona havia aconseguit introduïr la bola al fons de la xarxa.

A la segona meitat Natasha Lee des del punt de penal i Maria Ferrón acabaven d'arrodonir el resultat amb el 4 a 0 final en un segon temps més anivellat i que el Voltregà ha acabat amb les 4 jugadores del seu cinc inicial a la banqueta.

El Voltregà descansa la propera jornada per la disputa de la Copa d'Europa femenina i jugarà el proper partit a la pista del Sant Cugat.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee (1), Motxa Barceló (1), Anna Casarramona (1), CarlaGiudici –cinc inicial–; Anna Romero, Carla Dorca, Marta Mompart i Maria Ferrón (1).

Bigues i Riells: Cristina Vegas, Sara Cristòfol, Gemma Cristòfol, Coll, Montserrat –cinc inicial–; Maren Wichardt, Badia i Martínez.

Gols: 1-0, Motxa Barceló, min 7; 2-0, Anna Casarramona, min 16; 3-0, Natasha Lee (p.), min 27; 4-0, Maria Ferrón, min 40.