divendres, 19 de juny del 2009

Representació voltreganesa amb la selecció catalana a la Blanes Golden Cup i al Campionat per autonomies

La selecció catalana femenina té aquest cap de setmana dos fronts oberts i en tots ells, jugadores del Voltregà.


D'una banda, la selecció catalana femenina absoluta disputa des d'aquest matí una nova edició de la Blanes Golden Cup. El combinat que dirigeix Jordi Camps disputa una única fase en forma de lligueta, tots contra tots i compta amb la presència de Laia Vives, Motxa Barceló i Marta Mompart del Voltregà. Juntament amb Catalunya participen en categoria femenina la selecció de França, la selecció d'Alemanya i el Blanes.

En el primer partit disputat aquest matí, Catalunya ha superat per 4 gols a 2 al combinat francès que comptava amb Adéline Le Borgne i gran representació del Coutras i el Noisy le Grand. Motxa Barceló ha sigut autora de 2 dels 4 gols del conjunt català. Tot i això, la mala notícia és un cop d'estic a la cara que ha rebut Marta Mompart i que li ha obligat a rebre punts de sutura.

Catalunya: Caterina Ortega, Emma Corominas, Cristina Barceló, Paula Torner, Marta Mompart -cinc inicial- Yolanda Font, Maria Díez i Rosa Tamburini.

França: Angela Rodriguez, Malvina Fort, Sandra Drouhet, Adeline Leborgne i Tatiana Malard -cinc inicial- Julie Lafourcade, Emilie Couderc, Cindy Laurent.

Gols: 0-1, Leborgne, min 2; 1-1, Corominas, min 5:30"; 1-2, Laurent, min 12:30"; 2-2, Motxa Barceló, min 16; 3-2, Font, min 22; 4-2, Barceló, min 39.

D'altra banda, Carla Dorca i Anna Casarramona participen també des d'avui amb la selecció catalana sub-19 als Campionats d'Espanya per autonomies que es disputen fins diumenge a Alcoi (València). El conjunt català, dirigit per Josep M. Barberà, jugarà contra les seleccions de Madrid, Galicia i València en forma de lligueta. El darrer partit serà contra Madrid i està previst pel diumenge.