dimarts, 1 d’abril del 2008

Empat però campiones de lliga igualment!!!

El Voltregà no va poder guanyar contra el Vic però tot i així es va adjudicar el títol de lliga. Abans de saltar a l'Olímpic de Vic, les voltreganeses ja sabien que eren campiones ja que el Capellades ha renunciat a jugar contra el Voltregà en el partit endarrerit que tenia i la Federació Catalana de Patinatge ja ha donat els 3 punts al Voltregà cosa que ja els permet celebrar el sisè títol consecutiu de lliga catalana.

El partit entre Vic i Voltregà va tenir dues parts molt diferenciades i tot i que el Voltregà va assetjar continuament la porteria vigatana només van poder marcar un gol, obra d'Anna Romero al segon temps. El matx va començar amb un Vic molt entregat i que volia portar la iniciativa del joc. El Voltregà però creava molt de perill als contraatacs constants que aconseguien gràcies a una defensa molt atenta amb Laia Vives providencial sota els pals i Carla Dorca fent una gran tasca defensiva tot i no estar al 100% físicament.

Amb el primer temps mort, les coses van començar a canviar. El Voltregà va agafar la iniciativa i tot i disposar de moltes ocasions, no aconseguia trobar el gol. Laia Vives sota els pals seguia molt encertada. L'arbitratge per la seva banda començava a cometre errors clamorosos no sancionant un clar penal que el Vic refusava dins l'àrea, aixecant la bola. Tot i això, quan quedaven dos minuts pel descans, el Vic llançava un fort contraatac i Emma Corominas es trobava amb el gol rematant a boca de canó una bola que Laia Vives va tocar però no va poder aturar. Amb el gerro d'aigua freda d'un gol tant a prop del descans, Voltregà i Vic es van retirar als vestidors.

Al segon temps, les tornes van canviar i el Voltregà va sortir disposat totalment a empatar. S'havien jugat 5 minuts i Carla Giudici avisava amb un tret al pal. I el Voltregà no va tardar en confirmar la millora. Dos minuts més tard, al minut 27, Anna Romero combinava amb Motxa Barceló dins l'àrea i aquesta amb una perfecte assistència enrere i a mitja altura, donava mig gol a Romero que rematava amb encert. Era l'1 a 1 i el partit quedava obert de nou per les dues bandes. La duresa anava en augment i Yolanda Font veia la primera targeta blava pel Vic.

Al minut 30, Paula Torner enviava una bola amb un tret llunyà al travesser, però no superava la línia de gol. Amb moltes ocasions pel Voltregà, les noies de Raül Doblas no van ser capaces de mossegar i de finalitzar en els últims metres. En els últims minuts de partit, un nou penal clar comès per les vigatanes sobre Carla Giudici tampoc va ser assenyalat i va cedir un empat que deixava un mal regust de boca pel pobre partit voltreganès però amb una forta alegria per ja haver-se adjudicat el títol de lliga.

El partit amb el Mataró aquest dissabte posarà el punt i final a la lliga. Llavors s'haurà d'esperar fins al 2 de maig per arribar als Campionats d'Espanya que ja s'ha confirmat que es faran a Burgos.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Anna Romero (1), Adeline Le Borgne, Carla Giudici -cinc inicial-, Motxa Barceló.

Gols: 1-0, Emma Corominas, min 18; 1-1, Anna Romero, min 27

2 comentaris:

Anònim ha dit...

visca el voltrega sou les millors

Anònim ha dit...

vic = res