divendres, 27 d’abril del 2007

El Campionat d'Espanya escalfa motors


El 15è Campionat d'Espanya d'hoquei femení ja escalfa motors. La cita, que agrupa els millors equips espanyols, tindrà lloc els propers 4, 5 i 6 de maig a la ciutat asturiana de Gijón. Les voltreganeses, que arribaran defensant el títol aconseguit la temporada passada al pavelló de Sant Hipòlit, esperen poder revalidar el triomf i aconseguir d'aquesta forma el tercer Campionat d'Espanya consecutiu.

Enguany el títol canviarà la seva estructura de competició. Enlloc de fer-se únicament en forma de lligueta, com va passar a Sant Hipòlit, la organització ha decidit fer una lligueta inicial en dos grups de quatre conjunts cada un. Després de disputar-se una lligueta a una sola volta, els dos primers classificats de cada grup es creuaran per disputar les semifinals. La final es disputarà diumenge dia 6 a partir de 3/4 d'1 del migdia.

A banda del club de Sant Hipòlit també participaran a la competició:

- BIESCA GIJÓN HC (Asturies)
- CLUB URECA (Galicia)
- CP ALCORCÓN (Madrid)
- VIGO STICK (Galicia)
- CP VOLTREGÀ (Catalunya)
- CP MASH (Cantàbria)
- HC MATARÓ (Catalunya)
- CP ÀVILA (Castella Lleó)

El sorteig de l'ordre de competició es farà el proper dijous dia 3 de maig. Una de les normes és que dins un mateix grup no podran haver-hi dos equips de la mateixa comunitat autònoma. Per tant, això garanteix que el Voltregà no podrà topar amb el Mataró fins a les semifinals i que Vigo Stick i Ureca, tampoc ho podran fer-ho.