diumenge, 3 de desembre del 2006

Voltregà 2-2 Mataró

Ahir el Voltregà femení no va poder davant del Mataró. Les noies de Sant Hipòlit només van poder treure un empat tot i dominar clarament el partit. Va costar inaugurar el marcador, quan faltaven 6 minuts i 30 segons per finalitzar el partit, la Carla va aconseguir el gol que inaugurava el marcador, només 11 segons més tard, quan faltaven 6 minuts i 19 segons, la Mònica va marcar el segon gol pel Voltregà. Semblava que el partit ja estava sentenciat però quan faltaven 2:40 les noies de Mataró van marcar el 2 a 1. 21 segons més tard, d'un xut des del mig del camp, el Mataró va empatar. Injust empat per les noies del Voltregà que tot i deixar-nos mostres clares de la seva superioritat davant de les rivals, dominar en gairebé tot el partit i fallar clares oportunitats de gol, aquest cop, la victòria no va ser possible. Tot hi això sabem que clarament i de tros, són el millor equip femení del món.