dissabte, 22 de febrer del 2014

PENTACAMPIONES! El Voltregà supera el Manlleu (1-3) i guanya la cinquena Copa de la Reina a Lloret

Repòquer. El Voltregà femení va aconseguir aquest diumenge a Lloret de Mar la cinquena Copa de la Reina d’hoquei. El conjunt de David Bou va aixecar el trofeu després de dos anys de sequera a la competició superant el Manlleu per 1 gol a 3 a una final emocionant i amb una gran presència de les dues aficions a les grades.

El Voltregà va dominar la final. Mentre que les voltreganeses creaven ocasions, el Manlleu jugava tancat en quadre esperant els errors de les voltreganeses i fer mal al contraatac, conscients també que era la seva primera final. Va ser fruït d’un error del Voltregà que Vall va recuperar la bola i Nara López amb una excel·lent definició va obrir el marcador.

El Voltregà treballava amb insistència provant de trobar espais mentre el Manlleu no tenia idees en les poques jugades d’atac de què disposava. Quan faltaven cinc minuts pel descans una bola penjada per Sílvia Jurado l’enganxava Anna Romero de primeres per foradar la porteria d’Ester Tosar i posar l’empat al marcador.

A la segona part el Voltregà va sortir disposat a agafar avantatge. Després d’un avís amb un pal de Natasha Lee, la jugadora asturiana del Voltregà –que va rebre el trofeu a la millor jugadora de la copa– va fer el 2 a 1 després d’un refús de Tosar a un tret de Jurado. El Manlleu hauria pogut empatar al minut 28 però Yolanda Font no podia superar una esplèndida Laia Vives en una falta directa.

Qui si que marcava i sentenciava la final era Berta Tarrida també de falta directa quan quedaven cinc minuts pel final. Tot i els intents desesperats del Manlleu, el Voltregà sabia controlar el partit i es desfermava l’eufòria. La capitana Anna Romero va aixecar un títol que no van dubtar a dedicar al desaparegut Arnau Vilalta.