dimecres, 23 de gener del 2013

El Voltregà femení supera el segon classificat, l'Alcorcón, en un partit treballat (1-6)

El Club Patí Voltregà es va reafirmar una mica més al liderat de l’OK Lliga femenina després de derrotar aquest dissabte el fins ara segon classificat, l’Alcorcón, per un contundent 1 a 6. Les noies de David Bou tenen ara nou punts d’avantatge sobre el segon, que passa a ser el Reus Deportiu.

El conjunt voltreganès va començar dominant i s’avançava al marcador al minut 3 amb un gol d’Anna Casarramona que definia amb una sola mà davant la portera madrilenya. El domini voltreganès s’anava fent evident amb un molt bon joc d’equip i una molt bona defensa. Abans del descans, Anna Romero feia el 0 a 2. El partit embogia per moments i tot i que Claire Currey retallava distàncies a un minut pel descans, Natasha Lee feia l’1 a 3 amb un preciós xut de cullera des de gairebé mitja pista.

A la segona meitat, el Voltregà seguia dominant, i al minut 31 Anna Romero seguia ampliant l’avantatge fent l’1 a 4. Les madrilenyes es dedicaven a provar sort fent diagonals des dels laterals amb Sònia i Marina Rodríguez o amb xuts de lluny. La bona defensa i Laia Vives, però, impedien que les d’Alcorcón marquessin més gols. Carla Giudici i Cristina Barceló feien el cinquè i el sisè gol fins a l’1 a 6 final.

CP Alcorcón: T. Bernadas, Cancelas, Marina Rodríguez, Bautista, Rodríguez –cinc inicial–, Currey i Martínez.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Anna Casarramona, Anna Romero, Carla Giudici –cinc inicial–, Motxa Barceló i Sílvia Jurado.

Àrbitre: Bosch, regular.

Gols: 0-1, Casarramona, min 3; 0-2, A. Romero, min 17; 1-2, Currey, min 19; 1-3, Lee, min 20; 1-4, A. Romero, min 31; 1-5, Giudici, min 36; 1-6, Barceló, min 40.