dilluns, 10 de desembre del 2012

El Voltregà supera el Cerdanyola en el retorn a la competició (4-1)

El Voltregà femení va tornar a la competició guanyant. El conjunt de David Bou va aconseguir els tres punts contra el Cerdanyola després d'un mes i mig d'aturada amb un bon partit en el que Anna Romero va brillar especialment marcant tres dels quatre gols voltreganesos.

Tot i el 4 a 1 final, una baixa eficàcia i la bona actuació de Mireia Cabistany sota els pals de les vallesanes van impedir un marcador més ampli. Les coses no van començar bé pel Voltregà, que dominava però no marcava. A més, el Cerdanyola es va avançar amb un xut llunyà de Laia Archs al minut 7.

Era, però, qüestió de temps que el Voltregà capgirés la situació. La defensa tancada de les vallesanes obligava les de Sant Hipòlit a penjar boles dins l'àrea per buscar una rematada desviant la bola. En una d'elles, al minut 14, Anna Romero empatava el partit. Tot i que Natasha Lee no va poder marcar de penal, Carla Giudici feia el 2 a 1 en un xut llunyà que rebotava en una jugadora contrària, abans del descans.

A la represa, el Voltregà va controlar el partit i el Cerdanyola va donar molt poca feina a la portera voltreganesa Laia Vives. Anna Romero amb dos gols més va evidenciar el seu gran moment de forma, tant en atac com en defensa, amb un hat-trick.

CP Voltregà: Laia Vives, Natasha Lee, Motxa Barceló, Anna Casarramona, Carla Giudici –cinc inicial–, Anna Romero i Sílvia Jurado.

Cerdanyola CH: Mireia Cabistany, Paula Torner, Laia Archs, Rita Díaz, Laia Ruiz –cinc inicial–, Núria Robles i Sílvia Montoro.

Àrbitre: A. Necchi, regular.

Gols: 0-1, Laia Archs, min 7; 1-1, Anna Romero, min 14; 2-1, Carla Giudici, min 18; 3-1, Anna Romero, min 27; 4-1, Anna Romero, min 38.