dissabte, 14 d’abril del 2012

El Voltregà cau eliminat de la Copa d'Europa amb un gol d'or del Coutras a la pròrroga

No va ser possible. El Voltregà femení no serà a la final a quatre de la Copa d'Europa femenina després de caure eliminat pel Coutras francès.

Un gol d'or a la pròrroga de Sandra Drohuet va decidir una eliminatòria que el Voltregà havia aconseguit empatar. El Voltregà va guanyar per 3 a 2 en la tornada, però l'eliminatòria ja s'havia perdut en el partit d'anada: amb un viatge llampec de 650 quilòmetres el mateix dia de partit per estalviar una nit d'hotel i que va deixar l'equip cansat abans de sortir a la pista. Un estalvi que, al final, ha costat molt car al club voltreganès.

A Sant Hipòlit, les voltreganeses havien de remuntar un 0 a 2 advers i van posar tota la carn a la graella. Amb el pavelló ple a vessar, el Voltregà no dubtava a portar la batuta. Anna Casarramona és qui generava més perill i al minut 5 avançava les voltreganeses d'un tret creuat.

El Voltregà seguia abocat a l'atac, enviant boles al pal i generant ocasions clares que Agnès Ferret aturava. Quatre minuts més tard, però, en un contraatac, Lafourcade rematava a boca de canó i empatava el partit. No seria fàcil. Abans del descans, a més, Motxa Barceló no podia superar Ferret des del punt de penal.

La segona part va tenir encara més domini voltreganès i a vuit minuts pel final arribava un moment clau. Casarramona tornava a marcar en una brillant jugada personal, i un minut després Barceló desviava un tret de Carla Giudici per fer el 3 a 1 que empatava l'eliminatòria.

A la pròrroga, la fortuna no va acompanyar. Quan s'havien jugat dos minuts, Carla Giudici enviava la bola al pal en un tret llunyà. Trenta segons després, Drouhet marcava i trencava el somni d'un Voltregà lluitador i que es va deixar la pell a la pista.

CP Voltregà: Vives, Lee, Casarramona, Romero, Giudici –cinc inicial–, Barceló, Jurado i Jiménez.

US Coutras: Ferret, Ribeiro, Lafourcade, Drohuet, Le Borgne –cinc inicial–, i Couderc.

Àrbitres: Peixoto i Ventura, regular.

Gols: 1-0, Casarramona, min 5; 1-1, Lafourcade, min 9; 2-1, Casarramona, min 42; 3-1, Barceló, min 43; 3-2, Drohuet, min 52.