dissabte, 21 de maig del 2011

Campiones de l'OK Lliga femenina! Voltregà, 7 - Vigo, 0 (actualitzat)


El Voltregà femení es proclama campió de l'OK Lliga femenina guanyant el Vigo per 7 gols a 0 en un partit de tràmit i gols d'Anna Romero (2), Anna Casarramona (2), Maria Ferrón, Motxa Barceló i Natasha Lee.

Sonava la botzina final i alliberaven les seves emocions. Sobre la pista, les jugadores del Voltregà femení celebraven amb eufòria l’OK Lliga que acabaven de guanyar. El conjunt de David Bou no va fallar i va sentenciar el campionat per la via directa (golejant 7 a 0) davant el rival més còmode, el cuer Vigo que no va ni incomodar a les porteres del Voltregà.

L’esforç i el treball al llarg dels 22 partits jugats es reflectia en una celebració amb llàgrimes, alegria i una samarreta commemorativa. Era l’últim títol que faltava a l’entitat per completar un palmarès brillant. El Voltregà és el primer equip que ha guanyat, al llarg dels anys, la Copa d’Europa, la Copa de la Reina, els desapareguts Campionats d’Espanya i l’OK Lliga femenina actual.

Aquest, a més, és el segon títol de l’equip de Bou aquesta temporada. Després d’adjudicar-se la Copa de la Reina el febrer a Gijón. Ara les jugadores, tècnics i afició volen completar el triplet. L’oportunitat arriba aviat, ja que el proper cap de setmana juguen la final a quatre de la Copa d’Europa a Alemanya.

El partit davant el Vigo, que s’esperava com un pur tràmit, no va fallar a les expectatives. Anna Romero obria el marcador per partida doble ben aviat i no va ser fins a la segona meitat quan va continuar la pluja de gols amb dos gols d’Anna Casarramona, un de la capitana Maria Ferron, un de Motxa Barceló i un d’espectacular de Natasha Lee (aixecant i picant la bola quan entrava a l'àrea) que posava la cirereta al pastís i al títol de la regularitat.

CP Voltregà: Vives, Lee, Barceló, A. Romero, Giudici –cinc inicial–; Casarramona, Ferron, S. Romero, Ballesta (portera suplent) i Jurado.

Vigo Stick: Antia Noya, Fernández, Carrera, M. Noya, Contreras –cinc inicial–; i Y. Noya.

Gols: 1-0, Anna Romero, min 2; 2-0, Anna Romero, min 10; 3-0, Anna Casarramona, min 23; 4-0, Anna Casarramona, min 28; 5-0, Maria Ferron, min 30; 6-0, Motxa Barceló, min 35; 7-0, Natasha Lee, min 36.

Galeria de fotos:

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Felicidades al Voltregá, os he visto jugar en Vigo, os sigo desde hace años y os merecéis este título.

Miguel Ureña (delegado del equipo dfemenino sub16, padre de Marta la portera alevin del Vigo Stick)

www.vsktraviesas.blogspot.com

Javier Xir ha dit...

Noraboa campionas!!!

Javier Xir