dissabte, 13 de març del 2010

Victòria còmoda davant el Claret (12-0)

El Voltregà femení no ha tingut cap mena de problema per derrotar el Claret en la 16a jornada de lliga disputada aquesta tarda al pavelló Oliveras de la Riva de Sant Hipòlit. Les noies que entrena Pep Maydeu no han tingut problemes i s'han desfet amb un contundent 12 a 0 del conjunt sevillà del Claret.

El partit no ha tingut emoció en cap moment i el domini ha sigut aclaparador. Amb només un minut, el Voltregà ja dominava per 2 a 0. La pluja de gols ha sigut constant i la possessió de la bola ha sigut clarament blanc-i-blava. Al descans, el marcador ja reflectia un contundent 6 a 0.

A la segona meitat, el partit ha sigut amb la mateixa tònica i tothom ha pogut tenir minuts de joc. Mireia Moraleda ha defensat la porteria voltreganesa al segon temps deixant descansar a Vives. La segona meitat ha acabat amb el mateix resultat que la primera (6 a 0) reflectint el 12 a 0 final.

Carla Giudici ha sigut la màxima golejadora amb 4 gols. Carla Dorca i Anna Romero n'han marcat dos cada una i Motxa Barceló, Natasha Lee, Anna Casarramona i Rosa Fernández en pròpia porta han completat les golejadores del partit.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló (1), Marta Mompart, Anna Casarramona (1), Carla Giudici (4) -cinc inicial-; Anna Romero (2), Natasha Lee (1), Maria Ferrón, Carla Dorca (2) i Mireia Moraleda.

CP Claret: Andrea Ruiz, Mireia Carreño, Ana Angelino, Ariadna Masmitjà, Susana Pandavenes -cinc inicial-; Maria do Carmo, Marta Fernández i Rosa Fernández.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 1; 2-0, Motxa Barceló, min 1; 3-0, Carla Giudici, min 5; 4-0, Anna Romero, min 11; 5-0, Natasha Lee, min 13; 6-0, Anna Romero, min 14; 7-0, Carla Dorca, min 22; 8-0, Rosa Fernández (p.p.), min 26; 9-0, Carla Dorca, min 31; 10-0, Carla Giudici, min 33; 11-0, Carla Giudici, min 35; 12-0, Anna Casarramona, min 39:41".

Durant les properes hores us oferirem una crònica complerta del partit, les millors fotografies i el vídeo-resum del partit.