diumenge, 21 de juny del 2009

Campiones per doble banda

La selecció catalana femenina ha viscut un molt bon cap de setmana i s'ha acabat proclamant campiona per dues bandes alhora. D'una banda, la selecció catalana femenina absoluta s'ha tornat a adjudicar la Blanes Golden Cup per 3a vegada consecutiva en una competició que només ha tingut tres edicions. El conjunt català comptava amb Laia Vives, Motxa Barceló i Marta Mompart de les files voltreganeses. I d'altra banda, la selecció sub-19 ha aconseguit novament el Campionat d'Espanya per Autonomies vencent en el partit d'aquest migdia a Madrid per 4 gols a 2. Carla Dorca i Anna Casarramona també del Voltregà hi han pres part amb molt protagonisme.

A la Blanes Golden Cup, Catalunya s'ha imposat per 3 gols a 1 a Alemanya i així ha acabat la competició imbatuda. Catalunya ha seguit a un gran nivell i Emma Corominas ha sigut la primera en obrir el marcador al minut 9. Paula Torner de penal ha ampliat la diferència i no ha sigut fins a pocs instants pel final del partit que Beata Geismann ha retallat diferències per les alemanyes. Anna Gil però ha rematat la feina de les catalanes que es tornen a imposar demostrant un alt nivell.

Catalunya
: Laia Vives, Cristina Barceló, Maria Majó, Paula Torner i Emma Corominas -cinc inicial- Marta Mompart, Maria Díez, Rosa Tamburini i Anna Gil

Alemanya: Christina Klein, Nicole Paczia, Anne-Marie Sesterhenn, Laura La Rocca i Beata Geismann -cinc inicial- Josy Strunden, Gina Behnke.

Gols: 1-0, Corominas, min 9; 2-0, Torner (p), min 24; 2-1, Geismann, min 36; 3-1, Gil, min 38.

-----------------------------------------------------------------

D'altra banda a Alcoi, la selecció catalana sub-19, ha sumat una nova victòria al Campionat d'Espanya per autonomies. La selecció de Josep M. Barberà ha aconseguit la victòria davant Madrid per 4 gols a 2 i d'aquesta forma acaba també de forma invicte la competició. El conjunt català ha marcat 28 gols i només n'ha encaixat 3. En l'últim partit, Catalunya i Madrid es disputaven la victòria final en un partit on la nova jugadora voltreganesa, Anna Casaramona ha obert el marcador amb una gran jugada personal. Després, Madrid ha aconseguit remuntar el marcador advers amb dos gols de Júlia Andrés i Juncal Iglesias respectivament. A la jugada següent però, Esther Nadal aconseguia marcar per la selecció catalana que empatava el partit de nou.

Amb el partit empatat a 2, Marina Rodríguez fallava un penal per la selecció madrilenya i Esther Nadal aconseguia marcar el 3 a 2 tornant a avançar a Catalunya. Als últims segons, Madrid apretava de valent per intentar forçar la pròrroga però un nou gol de Nadal a 30 segons del final donava la victòria i el títol a Catalunya. Un nou títol per Anna Casarramona i Carla Dorca.