diumenge, 7 de desembre del 2008

Carla Dorca nominada al premi Tot Gira al nou valor de l'esport català de Catalunya Ràdio

El programa Tot Gira de Catalunya Ràdio ha impulsat des de ja fa unes setmanes un nou premi en suport de l'esport català. El premi es titula Premi Tot Gira al nou valor de l'esport català i té com a objectiu premiar a un dels esportistes catalans "que hem descobert aquest 2008".

Per al premi hi ha 9 candidats. Entre els seleccionats hi ha la jove jugadora del Club Patí Voltregà, Carla Dorca, que en el darrer any ha sumat 7 títols: 4 amb el Voltregà, 2 amb la selecció espanyola i 1 amb la selecció catalana.


Per a votar per la jugadora voltreganesa s'ha d'enviar un correu electrònic a gira@catradio.cat indicant que voleu participar al Premi Tot Gira al nou valor de l'esport català votant per Carla Dorca o enviar un SMS al 7033 amb la paraula CATGIRA i el nom de la jugadora: CARLA DORCA.
El termini de les votacions acaba el dissabte 20 de desembre mentre que el nom del guanyador/a es donarà a conèixer el diumenge 21 de desembre dins el programa Tot Gira, només un dia abans de l'aniversari de la gironina, que complirà tot just 16 anys.

Podeu visitar la pàgina de Catalunya Ràdio amb la resta de candidats al premi a: http://www.catradio.cat/pcatradio/crItem.jsp?seccio=seccio&idint=1709

--------------------------------------------------------------------------------

Carla Dorca ha experimentat en el darrer any un canvi radical a la seva vida. Ningú li hagués dit a l’abril del 2007 quan acabava la temporada amb el Girona només havent sumat una victòria i un empat (4 punts) que un any més tard, ja tindria 2 títols a la butxaca (Copa de la Reina i Lliga) sense haver perdut cap partit i només havent cedit 4 empats (70 punts). A més, encara li esperaven els Campionats d’Espanya, la Copa d’Europa, el campionat autonòmic, el Mundial i l’Europeu Sub20. 7 títols en 14 mesos, un repte a l’abast de molt pocs.

Amb caràcter tímid, sense estridències i refusant ser el centre d’atenció, Carla Dorca va saber en molt poc temps guanyar-se l’estimació de totes i cada una de les seves companyes. El seu joc començava a fer-se palès des del primer dia i la seva millora era més que evident dia rere dia. La falta de confiança en si mateixa era una de les armes que li anava en contra als primers partits. Li faltava atrevir-se més en un potent i col·locat xut que ara ja explota sense vergonya. Dorca mostrava ja llavors que tenia un potencial immens i ocult pendent d’anar-se deixant veure poc a poc. Qualsevol que comparés el joc de la gironina avui amb el de fa un any hi podria trobar diferències importants. El diamant en brut que arribava al Voltregà al setembre del 2007 ara ja brilla enlluernant a joves i a grans.

Forta i ben col·locada en defensa, la seva progressió és constant i la seva presència en defensa, molt important. Però si per una cosa destaca Carla Dorca és per les possibilitat que encara li queden de millora i perquè, amb la seva capacitat de progressió, el sostre de Dorca encara és desconegut.

Lluny de les pistes però, el caràcter de Dorca segueix sent envejable. Amb una rialla pràcticament inalterable a la cara, juganera i sempre amb ganes de divertir-se, la gironina ha encaixat de ple en l’ambient de Sant Hipòlit i amb les companyes, amb qui formen una pinya envejable per a qualsevol equip de primera línia. El futur esportiu de Carla Dorca és d’allò més brillant i, temps al temps, va camí de convertir-se en una de les jugadores més complertes de tot l'hoquei femení.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pela sua juventude e muita classe como jogadora a quem se prevê um grande futuro no hoquei em patins, pelo que fez no clube ganhando tudo e nas selecções principal e sub 19 feminina, sendo campeã do Mundo e campeã da Europa respectivamente é uma justa nomeação e esperemos que consiga ganhar, felicidades e boa sorte Carla, um abraço de Portugal.