divendres, 27 de juny del 2008

Uns arriben i els altres marxen: Maria Ferrón i Marta Mompart, els dos nous fitxatges

El Voltregà femení ja ha deixat pràcticament enllestida la seva plantilla de cara a la propera temporada. Amb els fitxatges de Maria Ferrón i Marta Mompart, totes dues procedents del Vic, l'equip es reforça i cobreix la baixa d'Adéline Le Borgne, que torna al Coutràs i amplia la curta plantilla amb què es va haver d'afrontar la temporada passada.

La que durant molts anys havia sigut la capitana blanc-i-blava, Maria Ferrón, tornarà a casa després d'un any a les files del Club Patí Vic, on les coses no han acabat de funcionar com s'esperava i ara han vist com l'equip es desfeia. La defensa, de 27 anys, aportarà veterania a un equip molt jove i podrà demostrar les grans dosis d'hoquei que encara li queden als seus patins.

D'altra banda, Marta Mompart, amb 18 anys, serà una de les joves incorporacions, només superada en joventut a l'equip sènior per Carla Dorca. Tot sembla indicar que la Mompi (tal com es coneix a Mompart) arribarà a Sant Hipòlit per aportar una part de caràcter més agressiu i dur de la que en certs moments, coixeja el Voltregà. La coneixença entre totes les jugadores farà molt planera i fàcil l'adaptació de Mompart.

A la banqueta, Raül Doblas deixa la banqueta blanc-i-blava per motius professionals i el club ja s'ha afanyat a trobar-li un substitut. Si no hi ha res de no, Lluís Coll serà el nou tècnic voltreganès, un club al que ja havia estat abans d'arribar al HC Sentmenat, on actualment entrenava l'equip de primera catalana. Coll assumeix el complicat repte que li deixa entre mans Doblas, el de repetir els 4 títols d'enguany, tot i que encara falta per veure a quins podrà aspirar el Voltregà, després de renunciar a participar en la Lliga Nacional Femenina.

En el capítol de comiats, Adéline Le Borgne tornarà la temporada vinent a les files del Coutràs francès, d'on ja va sortir abans d'arribar a Sant Hipòlit. Amb la seva constant evolució a Sant Hipòlit, Le Borgne tornarà a França com a líder indiscutible del seu equip. El balanç de la francesa a Sant Hipòlit no podia ser millor: 27 gols a la lliga i campiona catalana, de la Copa de la Reina, d'Espanya i d'Europa.

Raül Doblas deixa el club blanc-i-blau per dedicar-se a ampliar els seus estudis de fisioterapeuta, professió que ja exerceix. La decisió no ha sigut gens fàcil per Doblas, que havia aconseguit una química molt forta amb les jugadores. Amb la Copa d'Europa, el tècnic veu acomplert el màxim repte al que podia aspirar i marxa amb els deures més que fets i deixant un repte al seu sucessor: guanyar-ho absolutament tot i sense perdre ni un sol partit.

A tots dos, molta sort. Gràcies per tot!

Bonne chance et merci pour tout!