dijous, 2 d’agost del 2007

Més fitxatges pel Voltregà femení

El Voltregà femení segueix reforçant el conjunt i, a més a més, incorporant a noves jugadores per ampliar la plantilla.

Després del fitxatge de la Motxa, Cristina Barceló, el conjunt blanc-i-blau s'ha fixat en una jugadora del conjunt francés del Coutràs. Es tracta d'Adeline Leborgne que ja va participar al Campionat d'Europa de Clubs a Sant Hipòlit. La davantera va marcar 6 gols i espera seguir aportant caràcter ofensiu al Voltregà.

El darrer fitxatge (fins al moment) és una jove promesa de l'hoquei femení. Es tracta de Carla Dorca, de Santa Coloma de Farners, i que amb només 14 anys ja apunta a destacar molt aviat. S'haurà de veure quin és el seu ritme d'entrenament per aconseguir incorporar-se quan faci falta, al joc del primer equip.

La directiva vol fer un quart fitxatge però segons Ramon Vilaró, encara no està clar si serà "asturià o francès". En la opció asturiana, Natasha Lee s'està acostant al Voltregà. En aquest cas, no es tracta d'acord amb la jugadora, ja que Lee sempre s'ha mostrat amb moltes ganes d'incorporar-se al conjunt blanc-i-blau. Els estudis són l'assignatura pendent de Natasha Lee, ja que sinó, el seu pas a Sant Hipòlit es complicaria. (Estudía un poco Tash!!! :P )

Aquesta temporada es vol que les jugadores més joves: Sílvia Romero, Mireia Castells i Mireia Serrallonga: ja s'incorporin de ple als entrenaments per adaptar-se al ritme de l'equip i durant la temporada es plantejarà si segueixen al segon equip o fan el salt.