dissabte, 24 de març del 2007

A semifinals! Ara toca l'Arenys!

El Club Patí Voltregà ha aconseguit la victòria al partit de quarts de final de la Copa de la Reina que ha disputat davant el Grup Clima Mataró per un ajustat 1 a 2 aquest dissabte al matí. La gran actuació de Carla Giudici, autora dels dos gols de penal voltreganesos, i de la portera Laia Vives, que amb 13 parades ha sigut la més destacada, han sigut claus per aconseguir el triomf. La victòria dóna molta ales a les voltreganeses que necessitaven una injecció de moral.

El partit ha començat bé per les voltreganeses que al minut 5 aconseguien el primer gol de penal picat de ganxo per Giudici després de driblar la gran portera mataronina, Marta Bartrés. Tot i i així, el partit seguia tenint moltes ocasions a les dues porteries però la gran actuació de Laia Vives ha impedit que les del Maresme poguessin empatar amb facilitat. Tot i així, abans del descans, Tania Pardo ha convertit en gol un tret des de pràcticament mitja pista. Posant l'empat al marcador durant el descans.

Al segon temps, els dos equips han tornat a estar molt igualats, però poc a poc el Voltregà s'ha imposat amb el seu joc i quan se'n portaven pràcticament 10 minuts, un nou penal, de nou executat brillantment per Giudici, ha acabat amb l'1 a 2 definitiu.

Aquesta tarda, a partir de dos quarts de vuit del vespre l'equip de Raül Doblas disputarà el partit de semfinals davant l'Arenys de Munt que s'ha desfet de l'Alcorcón pel mateix resultat que les blanc-i-blaves: 2 a 1.

CP Voltregà: Laia Vives, Daniela Guerrero, Mònica Piosa, Anna Romero i Carla Giudici. També Maria Ferrón. Montse Caralt, Sílvia Romero i Mertixell Puigdemunt no han tingut minuts però el seu suport des de la banqueta ha sigut molt important.

Gols: 0-1, Carla Giudici (p.), min 8; 1-1, Tania Pardo, min 15; 1-2, Carla Giudici (p.), min 29.