dimecres, 13 de març del 2013

El Voltregà no pot passar de l'empat a la pista del Girona (3-3)

El Voltregà femení no va poder passar de l’empat a tres gols a la pista del Girona en el partit de la 17a jornada de l’OK Lliga femenina.

El conjunt voltreganès va sortir a la pista desconcentrat i amb molts desajustos defensius. Això va permetre que el Girona, que no comptava amb Laia Salicrú sota pals per unes molèsties, se n’aprofités. Laia Castro després de driblar Laia Vives obria el marcador al minut 2 de partit. Només havien passat dos minuts més quan Elena Ruiz culminava una triangulació ràpida i posava el 2 a 0 al marcador.

El Voltregà, que no comptava amb Anna Romero per problemes físics, va començar a reaccionar i Motxa Barceló retallava diferències dos minuts després rematant una assistència de Natasha Lee.

A la represa el Voltregà va sortir endollat i disposat a remuntar amb Laia Vives encertada sota pals. Motxa Barceló empatava quan només s’havien jugat dos minuts del segon temps. Anna Casarramona tampoc trigava a marcar i a posar el Voltregà per davant al marcador. El pes del partit el portaven les voltreganeses però les ocasions no arribaven.

A sis minuts pel final, però, en una jugada de dos contra u al contraatac, Adriana Gutiérrez rematava a plaer a la xarxa al segon pal i aconseguia un punt pel Girona. El Voltregà haurà de millorar.

Girona HC: Díaz, Ruiz, Gutiérrez, Castro, Nadal –cinc inicial–, Dorca, Gri i Viella.

CP Voltregà: Vives, Casarramona, Lee, Barceló, Giudici –cinc inicial–, i Jurado.

Àrbitre: J. Cornudella, bé.

Gols: 1-0, Castro, min 2; 2-0, Ruiz, min 4; 2-1, Barceló, min 6; 2-2, Barceló, min 22; 3-2, Casarramona, min 25; 3-3, Gutiérrez, min 34.