dijous, 24 de novembre del 2011

Victòria molt important (4-1) contra un potent Vilanova

El Voltregà femení es va imposar aquest dimecres al vespre al Vilanova per 4 gols a 1 en un partit on va costar que arribessin els gols. No va ser fins a la segona meitat quan es va resoldre el matx amb un molt bon treball voltreganès, corregint errors en defensa i sent molt incisives en atac. Aquest matx, corresponent a la jornada 2, era un dels dos partits que el Voltregà femení tenia ajornats per la disputa de la Copa Amèrica.

El conjunt de David Bou va sortir a la pista disposat a dominar el partit i va portar la iniciativa durant els 40 minuts de joc davant un equip que amb els reforços de Paula Torner i la portuguesa Bruna Honório, és molt més perillós. Honório ja havia estat rival del Voltregà a la final de la Copa d'Europa del 2008 a les files del Nortecoope. Clàudia Miret, Ester Nadal i la gran actuació de la portera Caterina Ortega completen un equip candidat a estar molt amunt aquesta temporada.

Només havien passat 47 segons quan hi havia la primera ocasió clara del partit amb un penal que Natasha Lee no encertava en transformar. El Voltregà dominava la possessió i generava moltes ocasions però amb les seva grans intervencions, la portera Caterina Ortega aconseguia mantenir la porteria a zero. Al minut 10, Natasha Lee aconseguia enviar la bola al pal en una gran jugada al contraatac, rematant per sota les cames. David Bou feia entrar Anna Casarramona de refresc i la manlleuenca també generava grans ocasions al contraatac i traçant diagonals.

Amb el 0 a 0 es va arribar al descans. La segona meitat va començar molt més animada. Només havien passat 3 minuts i mig quan Carla Giudici aconseguia foradar la porteria vilanovina aprofitant un refús a una centrada d'Anna Romero. El Voltregà dominava i Anna Casarramona tornava a avisar al Vilanova amb un nou llançament al pal. Paula Torner però també enviava una bola al pal de Laia Vives quatre minuts després.

Anna Romero però aclaria una mica més el marcador un minut després quan rematava a boca de canó una bola centrada per Natasha Lee. Amb el 2 a 0 el Voltregà respirava i començava a veure reflectit el domini a la pista, al marcador. Per acabar-ho d'arrodonir, dos minuts després era Natasha Lee qui desviava un tret d'Anna Casarramona amb habilitat i feia arribar de nou la bola a la xarxa.

Amb el a 3 a 0, el Vilanova arribava a les 10 faltes acumulatives però Carla Giudici no encertava a transformar la falta directa. Tampoc Natasha Lee era capaç de marcar en un penal pocs instants després. Qui no fallava però era Anna Romero que dos minuts després transformava una assistència de Carla Giudici.

El partit acabava amb un gol de Paula Torner que empenyia la bola entre el patí i el cos al fons de la xarxa davant l'autorització del col·legiat i amb una targeta blava a David Bou per protestar aquesta acció.

La victòria és molt important per les noies de David Bou, que afrontaven un dels partits més complicats de la temporada entre setmana i al segon partit de lliga.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló, Natasha Lee, Anna Romero i Carla Giudici -cinc inicial-; Anna Casarramona i Maria Ferrón.

CP Vilanova: Caterina Ortega, Clàudia Miret, Bruna Honório, Ester Nadal i Paula Torner -cinc inicial-; Figuerola i Guerra.

Àrbitre: Daniel Pico. Targeta blava a David Bou.

Gols: 1-0, Carla Giudici, min 24; 2-0, Anna Romero, min 31; 3-0, Natasha Lee, min 33; 4-0, Anna Romero, min 36; 4-1, Paula Torner, min 37.