diumenge, 16 de gener del 2011

Classificades per la copa de la Reina després d'una gran victòria a l'Arenys

El Voltregà femení va aconseguir aquest dissabte la classificació matemàtica per la Copa de la Reina després de superar a l'Arenys de Munt per 4 gols a 2 en un gran partit de les noies que dirigeix David Bou. El conjunt voltreganès es va avançar fins al 2 a 0 abans del primer quart d'hora de joc amb gols de Motxa Barceló i Carla Giudici però la reacció de l'Arenys va ser immediata i va retallar diferències amb un xut de mitja pista de l'argentina Letícia Corrales. Amb el 2 a 1 es va arribar al descans.

La segona meitat va començar com la primera amb un Voltregà intens que va ampliar diferències fent el 3 a 1 mitjançant una gran jugada personal de Carla Giudici. Elena Ruiz però va tornar a marcar tres minuts després. La incertesa pujava i l'Arenys de Munt buscava l'empat però topava una i altra vegada amb una encertada defensa voltreganesa amb totes les jugadores multiplicant-se en tasques defensives. Quan més dubtes i més ritme imprimia l'Arenys, Anna Casarramona feia una jugada personal recollint la bola a mitja pista, sortint sola al contraatac i culminant la jugada amb un xut de pala que significava el 4 a 2 i la victòria del Voltregà.