divendres, 21 de maig del 2010

El Voltregà viatja a Astúries per una doble jornada

El Voltregà femení viatja a hores d'ara cap a terres asturianes per disputar una doble jornada de la OK Lliga. El conjunt de Pep Maydeu s'enfrontarà al Biesca Gijón i el Mieres entre dissabte i diumenge. L'expedició es fa de forma conjunta amb el Voltregà masculí que aquest dissabte s'enfrontarà a l'Areces.

Les noies s'enfrontaran en primer lloc al Biesca Gijón aquest dissabte a 2/4 de 8 del vespre. El conjunt asturià és l'únic de la resta de l'estat, capaç de plantar cara als catalans. Voltregà i Biesca Gijón s'han enfrontat 11 vegades al llarg de la història i els resultats afavoreixen clarament les catalanes. Dels 11 enfrontaments, el Voltregà ha sumat 9 victòries mentre que el Biesca s'ha imposat en dos partits. En els últims anys però, el Biesca ha millorat molt i el seu tècnic, Fernando Sierra, ha començat a trobar la forma de posar les coses molt complicades al Voltregà. En l'últim enfrontament, a les semifinals de la Copa de la Reina a Vilanova, el Voltregà va guanyar per 4 gols a 2 però en els dos enfrontaments anteriors (l'anada de la OK Lliga i la final de la Copa d'Europa a França) el Biesca va ser el guanyador.

El partit serà especial per la jugadora del Voltregà Natasha Lee que tornarà per primer cop a la pista on havia jugat sempre amb una samarreta diferent a la del Biesca. El matx es jugarà dissabte a 2/4 de 8 del vespre.

Diumenge al migdia serà el torn del Mieres, un equip situat a la part baixa i que acostuma a tenir pocs efectius. A Sant Hipòlit al partit de la primera volta, el Mieres va sortir golejat per 16 gols a 3.

Des de Voltregafemeni.com us oferirem la informació tant aviat com sigui possible ja que també viatjem amb l'expedició voltreganesa.