diumenge, 18 d’abril del 2010

Aquest diumenge, partit important a Arenys de Munt

El Voltregà femení tornarà a l'activitat a la OK Lliga femenina aquest diumenge al migdia a la pista de l'Arenys de Munt. El conjunt de Pep Maydeu ha estat parat per culpa de la Setmana Santa i les eliminatòries per definir els equips que seran presents a la final a 4 europea femenina, que es disputarà a Gijón, i d'on el Voltregà -i tots els catalans- van ser exclosos per la Federació Espanyola de Patinatge (FEP) de males maneres i pel fet d'haver renunciat a jugar la OK Lliga femenina la passada temporada. Una llàstima que ha desvirtuat la competició.

Pel que fa al partit davant l'Arenys, el Voltregà s'enfronta a un equip complicat i més a la seva pista. Després d'alguns resultats incerts, l'equip del Maresme ha remuntat i s'ha tornat a plantar en posicions capdavanteres i ara és quart a la classificació a 3 punts del Voltregà, però amb un partit més. El conjunt d'Arenys ja ha superat al Vilanova, que ha perdut gas, a la classificació i amenaça el Biesca Gijón en la lluita pel tercer lloc. Les germanes argentines Natàlia i Leticia Corrales són les jugadores més perilloses del conjunt del Maresme. Leticia Corrales, amb 51 gols, és la màxima golejadora de la OK Lliga femenina, amb la segona màxima golejadora, Jesica Braña del Mieres, a 23 gols de diferència. Natasha Lee, amb 19 gols, és la màxima anotadora del Voltregà.

Precisament de Lee va ser el gol que va donar la victòria al Voltregà en el partit davant l'Arenys de la primera volta que es va decidir a 24 segons del final quan amb el marcador empatat a 2, el Voltregà mitjançant Natasha Lee va transformar el 3 a 2 amb una falta directa per acumulació de faltes de l'Arenys. El partit va ser molt ajustat i de tu a tu, tot i que llavors el Voltregà li faltava una arma important com Carla Giudici, que tot i haver jugat molts menys partits, ja suma 14 gols a la OK Lliga femenina.

Natasha Lee, distingida amb el premi a la millor esportista d'Astúries 2009

D'altra banda, aquest divendres Natasha Lee va recollir a Pruvia (Llanera), entre Gijón i Oviedo, el guardó a la millor esportista d'Astúries del 2009. La jugadora asturiana, ara a les files del Voltregà, va superar al futbolista David Villa en les votacions. El premi l'otorguen conjuntament l'Associació de la Premsa Esportiva d'Astúries i la Direcció General d'Esports del Principat d'Astúries. Lee va estar recolzada per la seva familia i el seu antic equip, el Biesca Gijón, que va rebre el premi al millor club. Un nou reconeixement a la gran temporada de Natasha Lee guanyant la OK Lliga i la Copa d'Europa amb el Biesca Gijón i l'Europeu amb la selecció espanyola.

La Voz de Asturias


El Comercio


La Nueva España