dissabte, 5 de desembre del 2009

Victòria in extremis davant l'Arenys de Munt amb un gol de Natasha Lee a 24 segons del final (3-2)

El Voltregà femení va aconseguir aquest dissabte una victòria important davant l'Arenys de Munt. A més, el partit va tenir de tot, va ser igualat, disputat, amb un alt ritme de joc i es va acabar decidint a l'últim minut. Natasha Lee ha marcat el gol de la victòria transformant una falta directa a només 24 segons del final.

El conjunt de Pep Maydeu ha fet un començament fulgurant i molt concentrat. Només havien passat dos minuts quan el Voltregà provocava un penal i, tot i que primer Natasha Lee no aconseguia marcar, si que convertia el refús i celebrava amb força el gol conscient de la seva importància.

Només dos minuts més tard i amb el Voltregà dominant i amb una exhibició de control i rapidesa sobre la pista, Anna Romero assistia a Motxa Barceló des de la línia de fons i la gironina des de la frontal enviava un fort tret al fons de la xarxa de l'Arenys. Era el 2 a 0 que semblava deixar el partit ben encarat.

L'Arenys arribava amb comptagotes i el Voltregà seguia provant sort. La ocasió més clara la tenia Anna Romero que després d'una bona assistència de Marta Mompart rematava al pal. La bola no acabava d'entrar per ben poc. Leticia i Natàlia Corrales eren les que inquietaven més la porteria voltreganesa però Laia Vives responia a la perfecció. El Voltregà segueia tenint bones ocasions però no les acabava d'aprofitar. Anna Casarramona entrava a la pista per mirar de dinamitzar més el joc però no donava resultats en eficàcia. També Carla Dorca saltava a la pista aprofitant el segon temps mort de partit. Faltaven 5 minuts pel descans i l'Arenys va començar a tenir més fortuna. Primer era Laia Pera la que marcava el 2 a 1 aprofitant una bona assistència de Leticia Corrales i el fet que estava lliure de marcatge.

Només tres minuts més tard, el col·legiat interpretava voluntarietat en un acte reflex de Carla Dorca i assenyalava penal contra el Voltregà per desviar la bola amb el patí. Això permetia a Maria Majó tornar a batre a Laia Vives des del punt de penal, aconseguir l'empat i que el partit tornés a començar.

S'esgotaven els minuts del primer temps però el marcador no es tornava a moure. Una bona doble ocasió de Laia Pera per l'Arenys i una d'Anna Romero pel Voltregà van posar el punt i final al primer temps. A la segona meitat s'hauria de decidir el guanyador.

Els marcadors de faltes acumulades mostraven un empat a 9 al descans. Això ja augurava que podia haver-hi moviments al marcador en l'inici del segon temps. L'Arenys va trigar 3 minuts en cometre la seva desena falta i concedir així una falta directa al Voltregà. Natasha Lee va ser l'encarregada de llançar-la però la bola va estavellar-se al pal dret de la porteria de Tina Roca, que va fer un partit molt complert.

Els minuts passaven i el Voltregà tornava a desaprofitar una gran ocasió amb un contraatac en solitari de Natasha Lee que aturava Roca. A la jugada següent, el col·legiat s'inventava un penal contra el Voltregà tornant a interpretar que Motxa Barceló havia aturat la bola amb el patí de forma intencionada. Maria Majó però no aconseguia superar una gran Laia Vives que amb el patí enviava la bola al sostre de l'Oliveras de la Riva. Només 30 segons més tard, el Voltregà cometia la seva desena falta i per tant l'Arenys tornava a disposar d'una molt bona ocasió. Leticia Corrales provava sort però tampoc aconseguia superar Vives.

El conjunt del Maresme es tornava a carregar fàcilment de faltes i al minut 30 cometia la 15a i tornava a donar la oportunitat al Voltregà amb una altra falta directa. Motxa Barceló però no podia superar Roca que intervenia molt bé en dos temps. De fet el partit havia entrat amb una dinàmica amb grans ocasions de tots dos equips però tant Laia Vives com Tina Roca seguien intractables, aturant-ho tot.

Els minuts s'exhaurien i creixia la tensió. El Voltregà però era qui dominava i l'Arenys l'havia de frenar fent ús de la força bruta. Això feia que s'entrés a l'últim minut amb 3 faltes acumulades pel Voltregà i 4 per l'Arenys, a només una d'una nova falta directa. I aquesta la va saber provocar bé el Voltregà. Motxa Barceló baixava al contraatac i obria el joc a Marta Mompart que era sola a la frontal. Vanessa Garcia feia caure Mompart i provocava la 3a falta directa acumulativa de l'Arenys a només 28 segons del final.

Natasha Lee, que es trobava com un peix a l'aigua, assumia la responsabilitat de llançar-la i demanava suport a l'afició, que va respondre durant tot el matx. Lee no fallava i després de diverses fintes col·locava la bola a la dreta i lluny de l'abast de Roca. Era el 3 a 2 amb només 24 segons per disputar-se. Pep Maydeu demanava calma i concentració a les voltreganeses que complien. Qui perdia els nervis era Natàlia Corrales que veia una targeta blava a només 6 segons del final. La victòria ja era al sac i les noies del Voltregà ho celebraven escenificant la bona pinya que són i el bon ambient.

El Voltregà supera amb bona nota el seu primer exàmen en aquesta OK Lliga. Ara les voltreganeses segueixen fermes al liderat amb el Cerdanyola empatat a punts (però amb un partit més) i deixant enrere el Biesca Gijón, que només va poder empatar a un en la seva visita a Igualada.

CP Voltregà: Laia Vives, Motxa Barceló (1), Natasha Lee (1), Marta Mompart, Anna Romero -cinc inicial-; Anna Casarramona i Carla Dorca.

CE Arenys de Munt: Tina Roca, Leticia Corrales, Natàlia Corrales, Maria Majó (1), Vanessa Garcia -cinc inicial-; Laia Pera (1) i Elena Ruiz.

Gols: 1-0, Natasha Lee, min 2; 2-0, Motxa Barceló, min 4; 2-1, Laia Pera, min 15; 2-2, Maria Majó (p.), min 18; 3-2, Natasha Lee, min 39 36".