dilluns, 14 de desembre del 2009

Victòria a Bigues en una bona segona part (1 a 4) (actualitzat)

El Voltregà femení va aconseguir diumenge la seva sisena victòria a la OK Lliga femenina a la pista del Bigues i Riells. El conjunt voltreganès es va imposar per 1 gol a 4 davant un rival que va donar la cara durant 20 minuts i va complicar les coses al Voltregà. Tot i això, les noies dirigides per Pep Maydeu van ser superiors en el global del partit.

El matx va començar amb tots dos equips aproximant-se amb perill a les dues porteries. Motxa Barceló era la primera de tenir una ocasió clara al minut 4 després d'una rematada creuada. Natasha Lee i Carla Dorca amb bones aproximacions també posaven a prova la portera vallesana. El Voltregà però veia com el Bigues no s'arronsava i arribava amb perill però Laia Vives tornava a demostrar que està a un altre nivell i que ha començat la temporada molt i molt concentrada.

Maren Wichardt era qui més ho intentava pel Bigues però no podia superar Vives. Anna Romero tampoc trobava la línia del gol durant el primer temps. El temps mort demanat per Pep Maydeu no aconseguia resoldre massa res i el Voltregà arribava però no aconseguia afinar la punteria. El partit arribava al descans amb l'empat a 0 a l'electrònic.

A la segona meitat el partit continuava molt animat. No s'havien disputat ni 10 segons quan Laia Vives ja havia de fer una primera intervenció de mèrit per aturar un tret llunyà de Wichardt que intentava sorprendre. Dins el mateix primer minut, Anna Romero era objecte de la desena falta d'equip del Bigues i això permetia a Motxa Barceló provar sort de falta directa. La gironina no fallava i encetava el marcador que tant s'havia resistit a la primera meitat. Només un minut més tard, Natasha Lee recuperava una bola i amb un xut precís i col·locat feia el 0 a 2 des de la frontal.

El partit es posava molt de cara però el Bigues no ho havia dit tot. Un minut més tard, al 23, Sara Cristòfol deixava anar un tret des de la dreta de l'atac i es veia afavorida per un rebot que descol·locava Laia Vives. Era l'1 a 2. El ritme del partit era frenètic i trenta segons més tard, Maren Wichardt enviava una bola al pal amb un fort tret llunyà. A més, en la jugada següent, el Voltregà cometia la seva desena falta d'equip i Maren Wichardt disposava d'una falta directa. La jugadora alemana va fallar en el primer tret i en el refús aixecava la bola intentant superar per dalt a Laia Vives. La portera de Santa Coloma però feia gala dels grans reflexes que té per treure una gran mà i birlar-li la bola a Wichardt. Arribava una petita treva i durant 5 minuts el joc s'estancava.

Tot i això, un pal de Motxa Barceló al minut 29 precedia una falta de Karla Martínez que veia una rigorosa targeta blava. La corresponent falta directa la llançava Natasha Lee però la bola li sortia per sobre de la porteria del Bigues. La superioritat numèrica però feia jugar el Voltregà a gust i després de marejar el Bigues amb tocs ràpids movent la bola acabava amb un tret de Motxa Barceló ajustat al pal i feia l'1 a 3 que deixava el partit bastant coll avall.

Abans del final, Marta Mompart feia l'1 a 4 després d'aprofitar una recuperació d'Anna Casarramona que la deixava sola al contraatac. Mompart no fallava i sentenciava encara més el matx. Només faltava un minut i mig pel final quan el Bigues cometia la seva quinzena falta i per tant concedia una nova falta directa a l'equip de Maydeu. Mompart però no podia superar la portera, que aturava en dos temps. Ja a l'últim minut, una gran i ràpida combinació de Natasha Lee i Anna Casarramona era apunt de suposar el cinquè gol. Després de dues parets la manlleuenca tenia tota la porteria per rematar a gol però la mala fortuna feia estavellar la seva bola al pal.

Al final, bona victòria de l'equip voltreganès que segueix al capdamunt de la classificació i és l'únic equip que segueix invicte i que ha sumat 18 de 18 punts possibles. A banda de la victòria, la presència de Carla Giudici a l'escalfament inicial és una gran notícia per l'equip. La davantera ja es va posar a entrenar la setmana passada i ara espera estar recuperada per tornar a jugar després de les festes de Nadal. Aquest proper dissabte el Voltregà rebrà a l'Oliveras de la Riva la visita del Sant Cugat que té en Rosa M. Tamburini i Paula Torner les jugadores més destacades.

CHP Bigues i Riells: Cristina Vegas, Gemma Cristòfol, Neus Montserrat, Maren Wichardt, Karla Martínez -cinc inicial-; Sara Cristòfol (1), Ariadna Badia i Júlia Coll.

CP Voltregà: Laia Vives, Carla Dorca, Natasha Lee (1), Motxa Barceló (2), Marta Mompart (1) -cinc inicial-; Anna Romero, Anna Casarramona i Maria Ferrón.

Gols:
0-1, Motxa Barceló (f.d.), min 21; 0-2, Natasha Lee, min 22; 1-2, Sara Cristòfol, min 23; 1-3, Motxa Barceló, min 30; 1-4, Marta Mompart, min 38.