dilluns, 4 de febrer del 2008

Victòria treballada amb remuntada inclosa

El Voltregà femení va guanyar un gran partit davant el Noia després d'haver de remuntar un gol en contra i després de fer una primera part força desencertada i sense brillar. El conjunt de Sant Sadurní va demostrar molta enteresa en una bona primera part amb la internacional Berta Tarrida liderant el seu equip.

El Voltregà disposava de bones ocasions a la primera meitat, inclòs un tret al pal de Giudici. Motxa i Adeline també trenaven grans jugades ofensives, però sense sort davant la bona actuació de la portera visitant. El Noia mentrestant seguia posant perill a la porteria de Laia Vives, que recuperada de la lesió d'abductors responia perfectament a les envestides de les de Sant Sadurní. Al minut 12 però, un tret de mitja distància d'una jugadors del Noia rebotava entre les cames i s'acabava introduint al fons de la xarxa. Era el primer gol del partit i el Noia era qui s'avançava a l'electrònic.

Abans d'arribar al descans, el Voltregà ho va provar amb insistència, però les coses no van sortir. Les ocasions es succeïen però sense aconseguir superar la línia de gol de la porteria de Sant Sadurní. Les visitants eren conscients que no els podien deixar les coses fàcils i amb el marcador al seu favor van tancar el seu joc i van deixar que fos el conjunt de Raül Doblas qui seguís portant la iniciativa, limitant el seu joc ofensiu a ocasions al contraatac.

Amb un joc voltreganès pobre i sense convèncer, es va arribar al final de la primera meitat. El descans havia de servir per posar a to tot el que estava fallant. I oitant si va servir! Al segon temps, les blanc-i-blaves van sortir molt concentrades i en la primera ocasió que van disposar, quan només s'havien jugat 27 segons del segon temps, Motxa igualava el marcador després de rematar una precisa centrada de Giudici.

El Voltregà recuperava l'arribada incisiva i efectiva que el caracteritza i les accions següents començaven a inquietar la porteria de les de Sant Sadurní. Els minuts passaven i el Voltregà creava bon joc. Carla Giudici s'inventava una genialitat per desfer l'empat i després de recuperar una bona bola, enviava una vaselina a la portera del Noia que anava al travesser, rebotava a l'esquena de la portera i acabava al fons de la xarxa. Una gran jugada que posava les blanc-i-blaves amb el 2 a 1 al minut 31.

El conjunt jugava millor i només dos minuts més tard, Motxa Barceló rematava a boca de canó, la portera del Noia desviava el tret i la bola s'elevava a l'aire. Giudici arribava com una exhalació i rematava la bola tal com baixava al fons de la xarxa. Tot i això, l'àrbitre, de forma pèssima i incomprensible, anul·lava el gol perquè considerava que Giudici havia rematat massa amunt.

Això no va ser suficient per parar a la gran jugadora voltreganesa i només 15 segons més tard, una jugada semblant, amb Motxa rematant primer i amb la portera aturant el tret, deixava una bola morta a Giudici que rematava lliure de marcatge al fons de la xarxa. Era el 3 a 1 que sentenciava el matx a falta de 7 minuts pel final. El Noia mentrestant només aconseguia arribar en jugades aïllades però sense inquietar la bona actuació de Laia Vives i de Carla Dorca, abocada en tasques defensives.

El 4 a 1 definitiu no va arribar fins al minut 37, quan Adeline Le Borgne marcava amb un tret suau i molt ben col·locat des de mitja distància que entrava ajustat al pal esquerra de la portera.

Una nova victòria treballada de les de Raül Doblas davant un dels possibles rivals a la Copa de la Reina.